Boost je carrière als freelance consultant

Voor sales & marketeers met ambitie

4P square is een consulting bedrijf gespecialiseerd in marketing en sales. Het bedrijf is in volle expansie en daarom voortdurend op zoek naar enthousiaste Freelance Marketing & Sales Consultants zoals jij.

Word jij getriggerd door:

Welkom bij 4P square en sluit je aan bij ons succesverhaal

 

Waarom werken als freelancer bij 4P square?

Uitdagende projecten

Je werkt voor klanten uit verschillende sectoren en luistert naar hun wensen en behoeften. Bovendien zet je als freelance consultant altijd een stapje extra om projecten op tijd af te leveren. Je houdt ervan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

 

Een hechte community

De 4P square community is er om je de nodige ondersteuning te geven. We delen kennis, geven advies en mengen ons onder het genot van een kopje koffie.  Ons 4P square team van experts staat altijd klaar om te luisteren en te helpen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je krijgt de kans om opdrachten binnen je specialiteit aan te nemen. Bovendien verbreed je je vaardigheden en kennis bij elke nieuwe uitdaging.

Andere 4P freelance consultants aan het woord

Linda Van Stokkom

"4P square gaf me de kans en de tijd om mezelf te ontwikkelen en creëerde een community waarin ik kan blijven groeien."

Joyce Lemmens

"Je staat in nauw contact met de andere (freelance) consultants en kan rekenen op al hun knowledge en advies wanneer je tijdens je eigen opdracht even vastloopt. Daarnaast organiseert 4P square regelmatig webinars én fun events voor haar medewerkers. Zo heb je als freelancer toch het gevoel ergens deel van uit te maken."

Jani Gysels

"Via 4P square heb ik mijn eerste voltijdse opdracht als zelfstandige in hoofdberoep kunnen strikken. Het sollicitatieproces verliep snel en transparant."

Jobomschrijving

4P square is een consulting bedrijf op vlak van marketing en sales. Het bedrijf is in volle expansie en daarom voortdurend op zoek naar enthousiaste Marketing Consultants.  Ben je een gepassioneerde Marketeer en heb je interesse om deel uit te maken van een levendige Marketing Consultant community? Sluit je aan bij het 4P square succesverhaal en grijp jouw kans om te werken voor de top 1500 bedrijven

4P square hanteert een consultant georiënteerde aanpak. Zo kan je rekenen op interne hulp en een intern team. Achter elke consultant staat een heel team van experten. 4P square streeft naar de ideale match tussen enerzijds jouw talenten en ambities en anderzijds de uiteenlopende projecten. Vanaf dag één krijg je bij 4P square een persoonlijk ontwikkelingsplan met diverse opleidingen zodat je voortdurend kan bijleren en uitgroeien tot een echte marketing expert. 

 

Welke uitdaging wenkt naar jou?

Wat heb jij te bieden?

Wat mag  jij  verwachten?   

©2022 4P square | Terms & Conditions | Privacy Policy | Cookie Policy

In cooperation with Yungo and Starring Jane